Steven Spannenburg

Ik ben creatief, heb oog voor detail en vormgeving. Mijn passie ziet u terug in mijn werk. Met meer dan tien jaar ervaring heb ik een neus voor mooi en sterk hout ontwikkeld, weet waar ik nieuwe/oude materialen vandaan moet halen. Hout leeft en kwalitatief hoogstaand hout kan eeuwen vooruit.

Vaak heeft u meer bruikbaar materiaal liggen dan u denkt. Zoveel mogelijk (her)gebruiken van oude bouwmaterialen, is mijn motto. Omdat elk project uniek is en een eigen aanpak vergt, neem ik vooraf de tijd om u en uw wensen te leren kennen.

Ik  denk tot in de kleinste details met u mee en heb gevoel voor detail. Voorliefde voor oude panden… Waar anderen aarzelen, zie ik mogelijkheden en uitdagingen. Een oud gebouw, hoe vervallen het ook is, leeft en dat maakt het voor mij een prachtige uitdaging..

Certificeringen

Stichting Certificering Restauratie  / Kwaliteitsregeling Kennis en Kunde
SCR laat het werk van restauratiebedrijven en monumentenspecialisten jaarlijks beoordelen. Deskundig en zorgvuldig, op basis van de objectieve criteria en transparante procedures in de kwaliteitsregeling.

  • Energie
  • Materialen
  • Installaties
  • Gezondheid
  • Klimaat
  • Rekenmodellen
  • Erfgoed

Kennis en Kunde van Monumenten
Wij beoordelen de voorbereiding en uitvoering van het werk van aannemers, specialisten en hoveniers. Dat doen we zorgvuldig op basis van objectieve criteria en transparante procedures volgens de kwaliteitsregeling.

Aboma
Aboma is al ruim 60 jaar dé expert op het gebied van veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Om de veiligheid van werknemers én de omgeving te waarborgen, is het van belang (én verplicht) dat materieel en overige arbeidsmiddelen periodiek worden gekeurd. Vanuit de overheid is deze keuringsverplichting vastgelegd in het Arbobesluit (art. 7.4a).

 

Steven Spannenburg